eye, close up, vision-5248678.jpg

Visioni jonë

“It is today that we create the world of the future.”
“Sot krijojmë botën e së ardhmes.”

Eleanor Roosevelt

 1. Versioni i parë
 2. Gjithçka falas për 1000 regjistruesit e parë
 3. Mund të përdoret në çdo qytet të botës
 4. Krijo oferta sa të duash
 5. Kontakto ofruesin direkt në whatsapp ose email
 1. Na kontakto nëpërmjet rrjeteve sociale
 2. Shpreh iden dhe visionin tënd
 3. Na lajmëro problemet e aplikacionit
 4. Shpreh dëshirat e tua për aplikacionin
 5. Bëhu aktiv
 1. Zhvillimi i aplikacionit në bazë të reagimeve dhe ideve tuaja
 2. Integrimi i rrjeteve sociale
 3. Zhvillime në design
 4. Pasurimi i aplikacionit me shumë funksione tjera
 5. Zhvillimi i visionit tonë të përbashkët
 1. Bëhu njëri ndër 1000 përdoruesit e parë
 2. Gëzo përdorim falas përgjithmonë
 3. Të gjitha zhvillimet e ardhshme falas
 4. Bashkangjitu komunitetit
 5. Merrë shpërblimin e merituar
Komuniteti Ofro24

Ofro24

Bashkangjitu edhe ti komunitetit Ofro24, dhe na mbështet në qëllimin tonë për të krijuar një platform të vetme për të gjithë shqiptarët anë e mbanë botës !