Ofro24

Gjithçka në një vend
Ofro dhe gjej shërbimin e duhur

Fillo të kërkosh ose të ofrosh shërbimin tënd.

Regjistro shërbimin tënd

Regjistro shërbimin tënd

  • Zgjidh kategorinë më të përshtatshme prej më shumë se 30+ kategori
  • Përshkruaj ofertën tënde
  • Cakto çmimin
  • Shto logon apo foto dhe bëje ofertën më atraktive
  • Krijo dhe vëje në dispozicion ofertën tënde për të gjithë përdoruesit e aplikacionit

Ndjek kategoritë dhe gjejë shërbimin e duhur

Mos humb ofertat e reja

Ndjek kategoritë e duhura dhe mos humb ofertat e reja. Ndjek kategorinë Udhëtime në qoftë se nuk do të humbasësh udhëtimin e ardhshëm, ndjek njëkohësisht kategorinë Pushime dhe gjejë ofertën më të mirë në çmimin më të volitshëm, e shumë të tjera …

Udhëtime

Zgjidh vendin e nisjes, destinacionin, kohën dhe kompanin e preferuar.

Banesa

Gjej ofertat më të volitshme për vendbanimin tënd të ardhshëm.

Ndërtimtari

Ndërto shtëpin tënde duke zgjedhur ofertën më të përshtatshme.

Dasma

Gjithçka që të nevojitet për dasmën tënde të ëndrave mund te gjeni tek ne.

Teknologji

Zhvillo biznesin tënd me ofertat më të përshtatshme për teknologjit aktuale

Tjera …

Të gjitha ofertat në më shumë se 30+ kategori të ndryshme

Komuniteti Ofro24

Ofro24

Bashkangjitu edhe ti komunitetit Ofro24, dhe na mbështet në qëllimin tonë për të krijuar një platform të vetme për të gjithë shqiptarët anë e mbanë botës !